Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The FabTreeHab (1415247) - jiuio (1460689) » 75585538: T17/J12/X

Liga 75585538 Información oficial sobre el partido 75585538 en Hattrick

15.07.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / X.3798 (182365)

Athletico Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Athletico Castilla-La Mancha' en el partido 0 - 0 Real Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletico Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Athletico Castilla-La Mancha' en el partido 1 - 0 Real Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletico Castilla-La Mancha

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Christian Barberà! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Castilla-La per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Diego Dacal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Castilla-La per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Ruiz Olarría, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Castilla-La va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego Dacal en un 1 contra 1 amb el porter Javier Collados, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Castilla-La per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 90, quan David Cardete va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, David Cardete de Castilla-La va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En David Cardete ocupà el lloc d'en Quintí Maspons al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de Castilla-La quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Antonio Astigarraga estava fent un bon partit.

Real Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Gonzalo Cairós Barreto va estar a punt de posar per davant a Barcelona amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paco Gómez va impedir un gol cantat.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Barcelona sortien al contraatac. La falta llançada per Javier Collados va sortir força alta sense massa perill.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ángel Ibarra va rebre molts aplaudiments. Al minut 87 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Cuerda de Barcelona es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Gonzalo Cairós Barreto de Barcelona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ángel Ibarra de Barcelona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.