Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Brasicas (1431080) - Fernán Caballero C.F. (1455423) » 75567936: T17/J2/X

Liga 75567936 Información oficial sobre el partido 75567936 en Hattrick

06.05.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / X.3140 (181707)

RCD Illes Balears Alineación oficial del equipo 'RCD Illes Balears' en el partido 1 - 3 Deportivo Asturias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Asturias' en el partido
Carlos Sanz (13') 1 - 0
1 - 1 Damián Arganzua (21')
1 - 2 Juan Martínez Navarro (72')
1 - 3 Manuel Ramírez (85')
RCD Illes Balears Alineación oficial del equipo 'RCD Illes Balears' en el partido 1 - 3 Deportivo Asturias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Asturias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
RCD Illes Balears Alineación oficial del equipo 'RCD Illes Balears' en el partido 1 - 5 Deportivo Asturias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Asturias' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Illes Balears

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Carlos Sanz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Balears es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Fulgencio Sotillo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Balears se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Conde va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 28 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Ricardo Larrondo.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Simón Sarralde de Balears va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Simón Sarralde de Balears es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Deportivo Asturias

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 21 minuts Damián Arganzua va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 174 Minuto 72 (Gol de penalti): Juan Martínez Navarro va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 72 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a Deportivo l'avantatge per 1 - 3. Manuel Ramírez en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Julio César López, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juli Reverte que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Deportivo va ser a punt de marcar al minut 57, quan el seu jugador Félix Hernández va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Jorge Serrano va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Evangelista del Cañar va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Julio César López, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Deportivo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oscar Turró de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.