Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casas de Esper (1438242) - Villaldezor (1461343) » 75565248: T17/J2/X

Liga 75565248 Información oficial sobre el partido 75565248 en Hattrick

06.05.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / X.3880 (182447)

Rayo Asturias Alineación oficial del equipo 'Rayo Asturias' en el partido 2 - 1 Athletico Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Athletico Castilla-La Mancha' en el partido
Abraham Gómez (17') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Ortuño García (30')
Jaime Albitre (68') 2 - 1
Rayo Asturias Alineación oficial del equipo 'Rayo Asturias' en el partido 2 - 1 Athletico Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Athletico Castilla-La Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Asturias Alineación oficial del equipo 'Rayo Asturias' en el partido 1 - 1 Athletico Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Athletico Castilla-La Mancha' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Asturias

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Una falta al minut 17 va provocar un lliure directe. Abraham Gómez el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 117 Minuto 68 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Venicio Aragón Reyes, que quasi sense aire va regalar la pilota a Jaime Albitre de Asturias, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Asturias per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Carlos Baroja, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Aniorte de Asturias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Velasco Lloria.

Athletico Castilla-La Mancha

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ignacio Ortuño García que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Castilla-La que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Xacobo Pomar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Es duien 58 minuts de partit jugats quan Antonio Basoa va estar a punt de posar per davant a Castilla-La amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xavi Terol va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Castilla-La va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Antonio Basoa va quedar-se sol davant el porter Xavi Terol, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Antonio López sol davant la porteria al minut 71, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio López de Castilla-La va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Santiago Fernández va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Castilla-La es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.