Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Port d' Esclanya (1458935) - La Ona_TCN (438000) » 75558625: T17/J7/X

Liga 75558625 Información oficial sobre el partido 75558625 en Hattrick

10.06.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / X.3579 (182146)

Athletico Euskadi Alineación oficial del equipo 'Athletico Euskadi' en el partido 1 - 2 bollycaos Alineación oficial del equipo 'bollycaos' en el partido
Jesús Borrell (29') 1 - 0
1 - 1 Guillem Igual (50')
1 - 2 Guillem Igual (75')
Athletico Euskadi Alineación oficial del equipo 'Athletico Euskadi' en el partido 1 - 2 bollycaos Alineación oficial del equipo 'bollycaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletico Euskadi Alineación oficial del equipo 'Athletico Euskadi' en el partido 2 - 0 bollycaos Alineación oficial del equipo 'bollycaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletico Euskadi

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Athletico contenien la respiració mentre en Jesús Borrell s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Diego Azabache del Athletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Sol va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Enrique García Recuenco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Bolufer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Athletico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Martí Estades, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Oscar Rubio va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 77 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Matador de Athletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): Adrián Vicente de Athletico va abandonar el terreny de joc després de 5 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo López va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 33 (Lesión): Claudio Martín va sortir coix del terreny de joc, substituït per Martí Estades. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

bollycaos

Goles Goles

  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 50 minuts, Guillem Igual va superar per velocitat Enrique Miquel per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Passats 75 minuts de partit, bollycaos es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Guillem Igual es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de bollycaos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Guillem Igual, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jairo Hinestrosa de bollycaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jairo Hinestrosa de bollycaos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 79.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jorge Rossinyol va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.