Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD SECANO (1369111) - Antequera City (1369112) » 75503741: T17/J1/X

Liga 75503741 Información oficial sobre el partido 75503741 en Hattrick

29.04.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / X.2591 (170918)

Athletico Extremadura Alineación oficial del equipo 'Athletico Extremadura' en el partido 1 - 1 Athletico Navarra Alineación oficial del equipo 'Athletico Navarra' en el partido
0 - 1 Pedro Sánchez (39')
Rafel Pellisé (64') 1 - 1
Athletico Extremadura Alineación oficial del equipo 'Athletico Extremadura' en el partido 1 - 1 Athletico Navarra Alineación oficial del equipo 'Athletico Navarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletico Extremadura Alineación oficial del equipo 'Athletico Extremadura' en el partido 2 - 0 Athletico Navarra Alineación oficial del equipo 'Athletico Navarra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletico Extremadura

Goles Goles

  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Extremadura s'esgargamellaven dempeus per esperonar Rafel Pellisé que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 64 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Víctor Torrontegui del Extremadura ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Extremadura per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Víctor Torrontegui va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Víctor Torrontegui quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Víctor Torrontegui de Extremadura va intentar batre la porteria rival al minut 50 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Santiago Teixidor del Extremadura ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

Athletico Navarra

Goles Goles

  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Pedro Ferraz Español encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Pedro Sánchez anotar per a Athletico el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Ismael Pelaz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Martínez de Athletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Juan Barrio de Athletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.