Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pogue F.C. (1419158) - KILLER BLUES (1419160) » 75492554: T17/J1/X

Liga 75492554 Información oficial sobre el partido 75492554 en Hattrick

29.04.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / X.2239 (170566)

RCD La Rioja Alineación oficial del equipo 'RCD La Rioja' en el partido 2 - 2 Rayo Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Rayo Castilla-La Mancha' en el partido
0 - 1 Alberto Solana (54')
0 - 2 Manolo Llorca Albero (68')
Xosé Pertierra (75') 1 - 2
Francisco José Serrizuela (82') 2 - 2
RCD La Rioja Alineación oficial del equipo 'RCD La Rioja' en el partido 2 - 2 Rayo Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Rayo Castilla-La Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD La Rioja Alineación oficial del equipo 'RCD La Rioja' en el partido 2 - 0 Rayo Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Rayo Castilla-La Mancha' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD La Rioja

Goles Goles

  • 107 Minuto 75 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rioja, gràcies a les conegudes canonades d'en Xosé Pertierra, va situar el 1 - 2 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Rioja equilibrava la balança al minut 82. En Francisco José Serrizuela, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Rioja va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Corsino Fernández en un 1 contra 1 amb el porter Manolo Llorca Albero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Palacios va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Antonio Palacios va estar a punt de marcar al minut 67 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rubén Usero va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Paco Gutiérrez.

Rayo Castilla-La Mancha

Goles Goles

  • 136 Minuto 54 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Paco Gutiérrez va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Alberto Solana se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 54 per a Castilla-La.
  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): El contraatac de Castilla-La va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Manolo Llorca Albero va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramón Alén que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Abel Muriedas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Martín Clavé de Castilla-La va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78 del partit, Martín Clavé de l'equip Castilla-La, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Iturralde.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Antonio Galarraga va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.