Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tagore FC (1420538) - luxe city (1367671) » 75484114: T17/J6/X

Liga 75484114 Información oficial sobre el partido 75484114 en Hattrick

03.06.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / X.2411 (170738)

Club Navarra Alineación oficial del equipo 'Club Navarra' en el partido 4 - 2 Real Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Real Castilla-La Mancha' en el partido
0 - 1 Antonio Bala (24')
Pablo Cabellos (39') 1 - 1
José Luis Regalado (41') 2 - 1
Antonio de Prada (43') 3 - 1
3 - 2 Rubén Costas (66')
Diego Moreno (81') 4 - 2
Club Navarra Alineación oficial del equipo 'Club Navarra' en el partido 4 - 2 Real Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Real Castilla-La Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Navarra Alineación oficial del equipo 'Club Navarra' en el partido 4 - 0 Real Castilla-La Mancha Alineación oficial del equipo 'Real Castilla-La Mancha' en el partido
Tiene un resultado normal 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Navarra

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del Navarra amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Pablo Cabellos en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Navarra va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 41 José Luis Regalado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Navarra a 3 - 1. Antonio De Prada va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Diego Moreno rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Francisco Heredia, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio De Prada va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 29. En José Luis Regalado va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 41 en Diego Moreno ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en José Luis Regalado el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Navarra ho intentava per la dreta per mitjà de Antonio De Prada, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Navarro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Miguel Callejo va sorprendre Erasmo Oitavén amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Sebastián Tortajada, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Miguel Callejo va sorprendre Erasmo Oitavén amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Balaguer de Navarra es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Navarro de Navarra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Castilla-La Mancha

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Castilla-La va ser finalitzada des de l'esquerra per Antonio Bala al minut 24. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Castilla-La va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Rubén Costas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Guayasent Guardiola va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ildefons Alumbrer de Castilla-La va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Àngel Colom de Castilla-La va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.