Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

amarilloyazul (1462967) - truenos blanca farleta (1462968) » 75471753: T17/J1/X

Liga 75471753 Información oficial sobre el partido 75471753 en Hattrick

29.04.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / X.4083 (182650)

Castilla y León FC Alineación oficial del equipo 'Castilla y León FC' en el partido 4 - 0 Rayo Aragón Alineación oficial del equipo 'Rayo Aragón' en el partido
Albert Torrent (22') 1 - 0
Albert Torrent (50') 2 - 0
Albert Torrent (57') 3 - 0
José Castejón (62') 4 - 0
Castilla y León FC Alineación oficial del equipo 'Castilla y León FC' en el partido 4 - 0 Rayo Aragón Alineación oficial del equipo 'Rayo Aragón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castilla y León FC Alineación oficial del equipo 'Castilla y León FC' en el partido 2 - 0 Rayo Aragón Alineación oficial del equipo 'Rayo Aragón' en el partido
Tiene suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castilla y León FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Albert Torrent de Castilla, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 108 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Raúl Renedo és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Albert Torrent perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Castilla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Albert Torrent progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 105 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! José Castejón rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Raúl Renedo, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Xurde Morales va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Fernando Tudela gairebé va marcar per a Castilla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Xurde Morales. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albert Torrent.

Rayo Aragón

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Martínez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.