Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Español Buenos Aires C.F (1462545) - Atlético Albacete (1417103) » 75466379: T17/J3/X

Liga 75466379 Información oficial sobre el partido 75466379 en Hattrick

13.05.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / X.4030 (182597)

Rayo Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabria' en el partido 2 - 0 Celta Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Celta Castilla y León' en el partido
Juan Villalta (63') 1 - 0
Brais Viota (77') 2 - 0
Rayo Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabria' en el partido 2 - 0 Celta Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Celta Castilla y León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabria' en el partido 1 - 1 Celta Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Celta Castilla y León' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,8 % 35,5 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Cantabria

Goles Goles

  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): En Brais Viota va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan Villalta la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 107 Minuto 77 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Brais Viota va aconseguir per a Cantabria el 2 - 0 al minut 77, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Corredera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Amb 30 minuts disputats, Carlos Boquera gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Santi Lorente va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Cantabria va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 51 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Atienza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Al minut 14 en Alejandro Corredera va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillén da Seara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Cantabria va fer una substitució al minut 18. Ángel Sánchez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Javier Pablo Vega.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Guillén da Seara de Cantabria va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bastian Abellón va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ricard Soler va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Celta Castilla y León

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Castilla van sortir al contraatac al minut 60, però José Alén va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Francisco Martín de Castilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 33 de partit, quan un jugador de Castilla, en Santi Lorente, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.