Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Premia team (1458288) - Los ligres2 (1458287) » 75464336: T17/J14/X

Liga 75464336 Información oficial sobre el partido 75464336 en Hattrick

29.07.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / X.3498 (182065)

Deportivo Canarias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Canarias' en el partido 1 - 6 Athletico Barcelona Alineación oficial del equipo 'Athletico Barcelona' en el partido
0 - 1 César Castrejón (4')
0 - 2 Antonio Cantos (6')
Rafael Santoro (26') 1 - 2
1 - 3 Antonio Cantos (27')
1 - 4 César Castrejón (51')
1 - 5 Pere San Esteban (83')
1 - 6 Antonio Cantos (85')
Deportivo Canarias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Canarias' en el partido 1 - 6 Athletico Barcelona Alineación oficial del equipo 'Athletico Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Canarias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Canarias' en el partido 0 - 3 Athletico Barcelona Alineación oficial del equipo 'Athletico Barcelona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Canarias

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rafael Tomé arribés a peus de Rafael Santoro, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Deportivo el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Salvador Estelrich va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 64 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lino Rojas de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Jorge Delgado de Deportivo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jorge Delgado, jugador de Deportivo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 86. Antón Noreña, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Athletico Barcelona

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en César Castrejón va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Amancio Martínez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Athletico, Antonio Cantos, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Antonio Cantos va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, César Castrejón va augmentar l'avantatge de Athletico a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pere San Esteban de Athletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 83 de partit.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antonio Cantos va augmentar l'avantatge de Athletico a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Amancio Martínez va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Carlos Labán, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Athletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pere San Esteban. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Pere San Esteban va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jorge Delgado va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Salvador Estelrich ocupà el lloc d'en Jorge Morán Martínez al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de Athletico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.