Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racing pitiusa (1435145) - Prevam (441109) » 75460354: T17/J11/X

Liga 75460354 Información oficial sobre el partido 75460354 en Hattrick

08.07.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / X.3209 (181776)

Celta Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Celta Ceuta y Melilla' en el partido 4 - 1 West Untd Alineación oficial del equipo 'West Untd' en el partido
Salvador Carracedo (34') 1 - 0
Jesús Domínguez (40') 2 - 0
2 - 1 Fernando Gómez (57')
Sergio Salas (74') 3 - 1
Pedro Massó (79') 4 - 1
Celta Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Celta Ceuta y Melilla' en el partido 4 - 1 West Untd Alineación oficial del equipo 'West Untd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celta Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'Celta Ceuta y Melilla' en el partido 3 - 0 West Untd Alineación oficial del equipo 'West Untd' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta Ceuta y Melilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Melilla va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 34 Salvador Carracedo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jesús Domínguez va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 40, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Melilla, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergio Salas va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Pedro Massó va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Melilla per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Sergio del Moral va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Oscar Negrín de Melilla va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Prácido Aldán es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergio Salas de Melilla va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Pedro Massó de Melilla gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mauro Solís per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pere Corbins va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oscar Negrín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

West Untd

Goles Goles

  • 107 Minuto 57 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Fernando Gómez semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a West. Qui ho havia de dir! 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): West van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Guillem Teixidó va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Barategui de West es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75 en Marc Robert va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.