Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penya Gat Negre (1461593) - Legen_darios (1432287) » 75452927: T17/J4/X

Liga 75452927 Información oficial sobre el partido 75452927 en Hattrick

20.05.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / X.3911 (182478)

Club Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Club Castilla y León' en el partido 4 - 0 Deportivo La Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Rioja' en el partido
Francisco Porras Nadales (3') 1 - 0
Joaquín Asturg (15') 2 - 0
Miguel Morales Arroyo (73') 3 - 0
Teodosio Araujo (81') 4 - 0
Club Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Club Castilla y León' en el partido 4 - 0 Deportivo La Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Rioja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Castilla y León Alineación oficial del equipo 'Club Castilla y León' en el partido 2 - 2 Deportivo La Rioja Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Rioja' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,9 % 34,7 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Castilla y León

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Francisco Porras Nadales de Castilla aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 15 (Gol de penalti): Joaquín Asturg va augmentar la diferència de Castilla a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Castilla va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Roberto Valijero, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Miguel Morales Arroyo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Teodosio Araujo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Porras Nadales. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Joaquín Asturg va sorprendre Juan Escobal amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Santiago Álvarez va ridiculitzar a en Eusebio Barragán amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emili Paradís de Castilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Emili Paradís de Castilla es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 72.

Deportivo La Rioja

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Luis Luna la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Deportivo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Davide Dragoni.