Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AstonTerias (1431200) - mArQuEsQuintanal (1457368) » 75452122: T17/J12/X

Liga 75452122 Información oficial sobre el partido 75452122 en Hattrick

15.07.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / X.3383 (181950)

RCD Galicia Alineación oficial del equipo 'RCD Galicia' en el partido 0 - 1 Celta Aragón Alineación oficial del equipo 'Celta Aragón' en el partido
0 - 1 Antonio Fabregat (71')
RCD Galicia Alineación oficial del equipo 'RCD Galicia' en el partido 0 - 1 Celta Aragón Alineación oficial del equipo 'Celta Aragón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Galicia Alineación oficial del equipo 'RCD Galicia' en el partido 0 - 2 Celta Aragón Alineación oficial del equipo 'Celta Aragón' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Galicia

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Borja Constenla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Celta Aragón

Goles Goles

  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): En Antonio Fabregat va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 71. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Felip Crusat no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Álvarez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Aragón va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Ignacio Haya va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Belmiro de Miguel va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Es duien 58 minuts de partit jugats quan Belmiro de Miguel va estar a punt de posar per davant a Aragón amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Bautista Zumave va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Juan Bautista Zumave, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mateu Estapé no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Juan Bautista Zumave va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sergio Ortiz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Belmiro de Miguel de Aragón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Sergio Ortiz de Aragón va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Després de 20 minuts jugats, David Rodríguez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mateu Estapé.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Enrique Comas de Aragón es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.