Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fuera de control (1461426) - Cubelles FC (1461424) » 75450610: T17/J4/X

Liga 75450610 Información oficial sobre el partido 75450610 en Hattrick

20.05.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / X.3890 (182457)

UD Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'UD Comunitat Valenciana' en el partido 2 - 2 Celta Euskadi Alineación oficial del equipo 'Celta Euskadi' en el partido
Jorge Valiño (22') 1 - 0
Rafa Rentería (34') 2 - 0
2 - 1 Juan Miguel González (53')
2 - 2 Miguel Escofet (75')
UD Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'UD Comunitat Valenciana' en el partido 2 - 2 Celta Euskadi Alineación oficial del equipo 'Celta Euskadi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UD Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'UD Comunitat Valenciana' en el partido 2 - 2 Celta Euskadi Alineación oficial del equipo 'Celta Euskadi' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,0 % 25,2 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Comunitat Valenciana

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Jorge Valiño va donar a Valenciana un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Rafa Rentería va augmentar l'avantatge de Valenciana a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ignasi Requejo Rodríguez al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Baltasar Cabarcos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Rafa Rentería gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ignasi Requejo Rodríguez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Valenciana va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Marcos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignasi Requejo Rodríguez.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Rubén Juanpere del Valenciana ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Valenciana puguin veure en Israel de la Rosa jugant de nou; ja que al minut 76 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Carlos López el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Celta Euskadi

Goles Goles

  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Juan Miguel González de Euskadi després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Miguel Escofet que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Euskadi va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Carlos Lanzo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Luis Carapeto haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Euskadi al minut 73.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carlos Lanzo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Rueda de Euskadi es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jorge Ojinaga ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Carlos Lanzo.