Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ddoblado FC (1437865) - El pomelo mecanico FC (1456832) » 75441729: T17/J12/X

Liga 75441729 Información oficial sobre el partido 75441729 en Hattrick

15.07.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / X.3316 (181883)

Atletico Pitiños Alineación oficial del equipo 'Atletico Pitiños' en el partido 4 - 0 Ovejas de Elite Alineación oficial del equipo 'Ovejas de Elite' en el partido
Domènec Ovejero (1') 1 - 0
Cecilio Évora (43') 2 - 0
Luis Rey (60') 3 - 0
Uxiel Mera (68') 4 - 0
Atletico Pitiños Alineación oficial del equipo 'Atletico Pitiños' en el partido 4 - 0 Ovejas de Elite Alineación oficial del equipo 'Ovejas de Elite' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atletico Pitiños Alineación oficial del equipo 'Atletico Pitiños' en el partido 5 - 0 Ovejas de Elite Alineación oficial del equipo 'Ovejas de Elite' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Pitiños

Goles Goles

  • 121 Minuto 1 (Gol por el centro): Atletico va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 1 Domènec Ovejero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atletico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cecilio Évora va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atletico va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luis Rey progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atletico a 4 - 0. Uxiel Mera va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Juan Carlos Butragueño es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Uxiel Mera va rematar alt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Luis Rey una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Juan José Muguiro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Iván Bordera haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Atletico al minut 78.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Cecilio Évora de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Agustín de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Rino Massari, de Atletico, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Francisco Martín Grosso el va substituir.

Ovejas de Elite

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ovejas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Álvaro González va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Álvarez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 250 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Juan José Muguiro l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Juan Luis Mármol de Ovejas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Aquino va prendre el seu rol al minut 75.