Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huracán de Serantes (1366607) - bencler (1419470) » 75437441: T17/J7/X

Liga 75437441 Información oficial sobre el partido 75437441 en Hattrick

10.06.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / X.2278 (170605)

calderon Alineación oficial del equipo 'calderon' en el partido 1 - 4 SiNuSoIdE TeAm Alineación oficial del equipo 'SiNuSoIdE TeAm' en el partido
0 - 1 Ignacio Hernández (10')
Ignacio Mingallón (36') 1 - 1
1 - 2 Menashe Blum (49')
1 - 3 Afonso Quental (68')
1 - 4 Afonso Quental (82')
calderon Alineación oficial del equipo 'calderon' en el partido 1 - 4 SiNuSoIdE TeAm Alineación oficial del equipo 'SiNuSoIdE TeAm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
calderon Alineación oficial del equipo 'calderon' en el partido 1 - 1 SiNuSoIdE TeAm Alineación oficial del equipo 'SiNuSoIdE TeAm' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,4 % 38,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

calderon

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al calderon una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ignacio Mingallón, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Félix Sánchez-Corral va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 15, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ignacio Mingallón de calderon va intentar batre la porteria rival al minut 56 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Belmiro Desplá de calderon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando García de calderon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): calderon va fer una substitució al minut 52. Antonio Reinoso va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francisco Galarce.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de calderon, en Andreu Picó, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

SiNuSoIdE TeAm

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ignacio Hernández que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a SiNuSoIdE.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): SiNuSoIdE va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 49. Menashe Blum va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 117 Minuto 68 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Belmiro Desplá, que quasi sense aire va regalar la pilota a Afonso Quental de SiNuSoIdE, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 3. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de SiNuSoIdE, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Afonso Quental va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SiNuSoIdE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Menashe Blum, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): SiNuSoIdE van sortir al contraatac al minut 70, però Danél Arnedo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73 en Mahmoud Yousef va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Carlos Peñafiel estava fent un bon partit.