Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

callecomercio F.C (1369735) - FC Martigues (1369736) » 75424111: T17/J1/X

Liga 75424111 Información oficial sobre el partido 75424111 en Hattrick

29.04.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / X.2669 (170996)

UD Castilla y León Alineación oficial del equipo 'UD Castilla y León' en el partido 1 - 0 Comunitat Valenciana CF Alineación oficial del equipo 'Comunitat Valenciana CF' en el partido
Carlos Moralí (10') 1 - 0
UD Castilla y León Alineación oficial del equipo 'UD Castilla y León' en el partido 1 - 0 Comunitat Valenciana CF Alineación oficial del equipo 'Comunitat Valenciana CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Castilla y León Alineación oficial del equipo 'UD Castilla y León' en el partido 1 - 1 Comunitat Valenciana CF Alineación oficial del equipo 'Comunitat Valenciana CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,6 % 28,2 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Castilla y León

Goles Goles

  • 108 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Joaquín Salgado és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Carlos Moralí perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 63 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Pedro Estévez estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miquel Vall De Vilaramó.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillermo Valgañón de Castilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Joaquín Salgado de Castilla va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Comunitat Valenciana CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Antonio Cantos va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Jorge Montaño va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pepe Horas.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Anisio Mato es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 71 (Lesión): El jugador de Valenciana Amancio Martínez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Calixto Hess Araya va entrar en el seu lloc.