Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montalbo F.C. (1417818) - BenyTeam (1433985) » 75413689: T17/J1/X

Liga 75413689 Información oficial sobre el partido 75413689 en Hattrick

29.04.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / X.2071 (170398)

Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Club Asturias' en el partido 3 - 0 Racing Extremadura Alineación oficial del equipo 'Racing Extremadura' en el partido
Francisco Jesús Iglesias (34') 1 - 0
Juan Pedro Llorenç (78') 2 - 0
Juan Pedro Llorenç (79') 3 - 0
Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Club Asturias' en el partido 3 - 0 Racing Extremadura Alineación oficial del equipo 'Racing Extremadura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Club Asturias' en el partido 3 - 0 Racing Extremadura Alineación oficial del equipo 'Racing Extremadura' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Asturias

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Francisco Jesús Iglesias ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Asturias es posava per davant 1 a 0.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Juan Gómez arribés a peus de Juan Pedro Llorenç, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Asturias el 2 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Asturias va aconseguir el 3 - 0 quan Juan Pedro Llorenç va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Francisco Durán va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Asturias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Asturias ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Ignacio Gómez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Normando Gómez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Pedro Llorenç per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Goicoechea va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Al minut 82, Castejón Ballester gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Limay Chavero de Asturias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 45 (Tirita): Al minut 45, Limay Chavero de Asturias es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Racing Extremadura

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): El Extremadura va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pedro Goicoechea la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Javier Souto va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Extremadura que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Lafuente de Extremadura es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Lainez de Extremadura es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Viqueira.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Després de 67 minuts jugats, Francisco Javier Delgado es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Javier Souto.