Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

River Resourcers (1432068) - F.C. Baki (1332913) » 75367086: T17/J2/X

Liga 75367086 Información oficial sobre el partido 75367086 en Hattrick

06.05.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / X.1138 (166393)

Celta Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'Celta Comunitat Valenciana' en el partido 0 - 3 Castilla y León FC Alineación oficial del equipo 'Castilla y León FC' en el partido
0 - 1 Manuel Azcarate (20')
0 - 2 Pedro Rovira (32')
0 - 3 Pedro Rovira (78')
Celta Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'Celta Comunitat Valenciana' en el partido 0 - 3 Castilla y León FC Alineación oficial del equipo 'Castilla y León FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celta Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'Celta Comunitat Valenciana' en el partido 1 - 2 Castilla y León FC Alineación oficial del equipo 'Castilla y León FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,8 % 7,5 % 70,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta Comunitat Valenciana

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Valenciana per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Óscar Crestelo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 200 Minuto 70 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 70. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Baltasar Guixot la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al 86, Pablo Blanco hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Carlos Fondón. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Baldomero Lago Álvarez de Valenciana es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 88, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Óscar Crestelo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Castilla y León FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Manuel Azcarate va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pedro Rovira, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Rafa Fernández Riviera la va convertir en gol amb un remat de cap en Pedro Rovira tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 78 el marcador es va actualitzar: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Vicente López Ulla va xutar magistralment una falta al minut 14 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Ignacio Salgado quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Orlín Duch, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Orlín Duch va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pedro Rovira, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerardo Narvate de Castilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Xavier Pujol de Castilla va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo Ortega va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Vicente López Ulla de Castilla va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlos Fondón va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Àlex Bladé que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.