Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quixoticoelixir (1415854) - Rsk Team (1415856) » 75357898: T17/J1/X

Liga 75357898 Información oficial sobre el partido 75357898 en Hattrick

29.04.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / X.1826 (167081)

Club Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'Club Comunitat Valenciana' en el partido 3 - 0 Castilla-La Mancha CF Alineación oficial del equipo 'Castilla-La Mancha CF' en el partido
Ricardo Alonso (1') 1 - 0
Juan Luis Angosto (7') 2 - 0
Juan Luis Angosto (50') 3 - 0
Club Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'Club Comunitat Valenciana' en el partido 3 - 0 Castilla-La Mancha CF Alineación oficial del equipo 'Castilla-La Mancha CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'Club Comunitat Valenciana' en el partido 1 - 1 Castilla-La Mancha CF Alineación oficial del equipo 'Castilla-La Mancha CF' en el partido
Tiene suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,0 % 30,5 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Comunitat Valenciana

Goles Goles

  • 136 Minuto 1 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Cesare Gerino va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Ricardo Alonso se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 0 al minut 1 per a Valenciana.
  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Antoni Llobet estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Luis Angosto va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 7.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Juan Luis Angosto va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Juan Luis Angosto es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Angosto, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Eugeni Subiza va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Eugeni Subiza gairebé va marcar per a Valenciana des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Alonso de Valenciana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Castilla-La Mancha CF

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Marcos Bolaños ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Castilla-La va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 74 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Castilla-La es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Flavio da Fontaneira no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Martín Pedrero al camp.