Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los dioses de novelda city (1338233) - pamesavalència (1338234) » 75355719: T17/J1/X

Liga 75355719 Información oficial sobre el partido 75355719 en Hattrick

29.04.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / X.1803 (167058)

Club Galicia Alineación oficial del equipo 'Club Galicia' en el partido 0 - 1 UD Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'UD Ceuta y Melilla' en el partido
0 - 1 Manolo Martínez (33')
Club Galicia Alineación oficial del equipo 'Club Galicia' en el partido 0 - 1 UD Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'UD Ceuta y Melilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Galicia Alineación oficial del equipo 'Club Galicia' en el partido 1 - 0 UD Ceuta y Melilla Alineación oficial del equipo 'UD Ceuta y Melilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Galicia

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Adrao Aboigor es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Galicia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Miguel Sueiras en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Hernández, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adolfo Abal de Galicia es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Arcaya de Galicia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Adolfo Abal de Galicia es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 74.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Adolfo Abal es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

UD Ceuta y Melilla

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Melilla va ser finalitzada des de l'esquerra per Manolo Martínez al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Melilla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Àlex Cardó, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rossend Costa de Melilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En José Luis Lisarde, jugador de Melilla, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 20. Alejandro Callejón, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Alio Lafuente va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Melilla es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.