Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Notoco Nibola FC (1371593) - folloneros (1371594) » 75353427: T17/J1/X

Liga 75353427 Información oficial sobre el partido 75353427 en Hattrick

29.04.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / X.2901 (171228)

Deportivo Cantabria Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cantabria' en el partido 0 - 2 Asturias CF Alineación oficial del equipo 'Asturias CF' en el partido
0 - 1 Paco Carrocera (41')
0 - 2 Pablo Lozano Miralles (77')
Deportivo Cantabria Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cantabria' en el partido 0 - 2 Asturias CF Alineación oficial del equipo 'Asturias CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo Cantabria Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cantabria' en el partido 4 - 0 Asturias CF Alineación oficial del equipo 'Asturias CF' en el partido
Es un cenizo 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Cantabria

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Xuan Xosé Álava va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Francesc Huerta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportivo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 40 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Martí Alsina va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Deportivo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Francisco Cigala va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Félix Ruiz.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Fortuny de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melitón Boceta de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Iván Hernández de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Asturias CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Asturias va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Paco Carrocera la va transformar en el 0 - 1.
  • 107 Minuto 77 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Asturias Pablo Lozano Miralles va anotar el 0 - 2 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Melitón Boceta haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Asturias al minut 10.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Juan Luis Martínez va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Asturias estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 43 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Jacinto Falcón se sentia fresc com una rosa.