Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Litrona (1432297) - Diadora's team (1371209) » 75347945: T17/J7/X

Liga 75347945 Información oficial sobre el partido 75347945 en Hattrick

10.06.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / X.2853 (171180)

Atletico Litrona Alineación oficial del equipo 'Atletico Litrona' en el partido 3 - 1 UD.Unificación Bellvitge Alineación oficial del equipo 'UD.Unificación Bellvitge' en el partido
0 - 1 David Vilarrasa (18')
Ryan Sparnaaij (19') 1 - 1
Miguel Marquès (64') 2 - 1
Martí Sanllehí (70') 3 - 1
Atletico Litrona Alineación oficial del equipo 'Atletico Litrona' en el partido 3 - 1 UD.Unificación Bellvitge Alineación oficial del equipo 'UD.Unificación Bellvitge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Litrona Alineación oficial del equipo 'Atletico Litrona' en el partido 1 - 3 UD.Unificación Bellvitge Alineación oficial del equipo 'UD.Unificación Bellvitge' en el partido
Tiene suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Litrona

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ryan Sparnaaij va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 19.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Atletico s'avançava al marcador al minut 64, després d'un rebot que va caçar en Miguel Marquès per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atletico va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Martí Sanllehí va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Atletico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Miguel Marquès va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Becker.

Lesiones Lesiones

UD.Unificación Bellvitge

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Vilarrasa de UD.Unificación va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Alfredo Martín va estar a punt de posar per davant a UD.Unificación amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manuel González Cruz va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): UD.Unificación va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan David González va quedar-se sol davant el porter Manuel González Cruz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, un refús desafortunat de Manuel González Cruz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Markus Fendesack no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Alexandre Cabello completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Jorge Desantes Fernández de UD.Unificación va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.