Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raúl Moudrid (1434532) - The Devil c.f. (1371039) » 75344765: T17/J4/X

Liga 75344765 Información oficial sobre el partido 75344765 en Hattrick

20.05.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / X.2832 (171159)

magicboys Alineación oficial del equipo 'magicboys' en el partido 0 - 1 los vorukos Alineación oficial del equipo 'los vorukos' en el partido
0 - 1 Samuel Valiente (21')
magicboys Alineación oficial del equipo 'magicboys' en el partido 0 - 1 los vorukos Alineación oficial del equipo 'los vorukos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
magicboys Alineación oficial del equipo 'magicboys' en el partido 2 - 0 los vorukos Alineación oficial del equipo 'los vorukos' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

magicboys

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): magicboys va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcel·Lí Lasso va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Samuel Valiente.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quintín Núñez de magicboys es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 12 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Quintín Núñez es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Marcel·Lí Lasso va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

los vorukos

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): vorukos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Samuel Valiente la va transformar en el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): vorukos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Plutarco Grijalba va desviar el xut final de Catulo Bocija després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 46 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Cabrero després de 46 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Plutarco Grijalba va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roldán Manobens.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Mateu.
  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Casimiro Barcena s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.