Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

X.M. (1333561) - Chaca Chaca,s Team (1333559) » 75325847: T17/J10/X

Liga 75325847 Información oficial sobre el partido 75325847 en Hattrick

01.07.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / X.1219 (166474)

Lisiados futbol club Alineación oficial del equipo 'Lisiados futbol club' en el partido 2 - 4 Juniors(carlet) Alineación oficial del equipo 'Juniors(carlet)' en el partido
Fabián Moreno Insertis (14') 1 - 0
1 - 1 Daniele Bertocco (16')
Fabián Moreno Insertis (48') 2 - 1
2 - 2 Karlos Piersimone (51')
2 - 3 Martí Canal (72')
2 - 4 Juanma Puente (75')
Lisiados futbol club Alineación oficial del equipo 'Lisiados futbol club' en el partido 2 - 4 Juniors(carlet) Alineación oficial del equipo 'Juniors(carlet)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lisiados futbol club Alineación oficial del equipo 'Lisiados futbol club' en el partido 0 - 3 Juniors(carlet) Alineación oficial del equipo 'Juniors(carlet)' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lisiados futbol club

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fabián Moreno Insertis de Lisiados aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 139 Minuto 48 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Fabián Moreno Insertis va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Karlos Piersimone.
  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Francesco Paolucci després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Juniors(carlet) Martí Canal, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Guillermo Coca va estar a punt de marcar al minut 72 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oliverio Abarrategui es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Oliverio Abarrategui va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Filippo Parigi.

Juniors(carlet)

Goles Goles

  • 163 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 16 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Daniele Bertocco.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Juniors(carlet) va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Karlos Piersimone va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Juanma Puente va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Juniors(carlet) va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Juan Armero va quedar-se sol davant el porter José Pastor, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Saúl Coruxeira va estar a punt de posar per davant a Juniors(carlet) amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Pastor va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Juan Armero quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): Urbico Rizo va xutar magistralment una falta al minut 62 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martí Canal de Juniors(carlet) es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Juan Javier Salvadó de Juniors(carlet) va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juanma Puente.