Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.vividor follador (1414418) - the times (1336978) » 75316624: T17/J13/X

Liga 75316624 Información oficial sobre el partido 75316624 en Hattrick

22.07.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / X.1646 (166901)

FC Slagguers Alineación oficial del equipo 'FC Slagguers' en el partido 0 - 1 castiliscar Alineación oficial del equipo 'castiliscar' en el partido
0 - 1 Yves Doaré (47')
FC Slagguers Alineación oficial del equipo 'FC Slagguers' en el partido 0 - 1 castiliscar Alineación oficial del equipo 'castiliscar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Slagguers Alineación oficial del equipo 'FC Slagguers' en el partido 1 - 3 castiliscar Alineación oficial del equipo 'castiliscar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Slagguers

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Pedro López del Slagguers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 8 (Lesión grave): Javier Abajo, de Slagguers, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Manolo Cámara Villar el va substituir.

castiliscar

Goles Goles

  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Manuel Hermoso de Mendoza va treure un córner llarg cap al segon pal que en Yves Doaré, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): castiliscar va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enrique Arboix va desviar el xut final de Alejandro Ruiz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rafael García de Gabiola que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Ramiro Zabalza, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. castiliscar va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Philip van Kranenburg va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Rafael García de Gabiola de castiliscar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Alejandro Ruiz de castiliscar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philip van Kranenburg de castiliscar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Alejandro Ruiz de castiliscar va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Ramiro Zabalza de castiliscar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Víctor Amatriain va prendre el seu rol al minut 69.