Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pecfc (1414416) - the times (1336978) » 75316600: T17/J8/X

Liga 75316600 Información oficial sobre el partido 75316600 en Hattrick

17.06.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / X.1646 (166901)

Tus padres son gemelos Alineación oficial del equipo 'Tus padres son gemelos' en el partido 5 - 1 TrippyTeam Alineación oficial del equipo 'TrippyTeam' en el partido
Sergio Olcoz (5') 1 - 0
Nunzio Bottani (7') 2 - 0
Alberto Parreño (25') 3 - 0
Alberto Parreño (60') 4 - 0
Pablo Almodóvar (65') 5 - 0
5 - 1 Rafael Bergua (82')
Tus padres son gemelos Alineación oficial del equipo 'Tus padres son gemelos' en el partido 5 - 1 TrippyTeam Alineación oficial del equipo 'TrippyTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tus padres son gemelos Alineación oficial del equipo 'Tus padres son gemelos' en el partido 2 - 0 TrippyTeam Alineación oficial del equipo 'TrippyTeam' en el partido
Tiene bastante suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tus padres son gemelos

Goles Goles

  • 107 Minuto 5 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Sergio Olcoz! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 0.
  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Deivid Requejo Pagès estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Nunzio Bottani va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 7.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alberto Parreño va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 25 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de gemelos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alberto Parreño va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de gemelos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pablo Almodóvar va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Nunzio Bottani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Pablo Almodóvar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ayoze Pereda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nunzio Bottani de gemelos es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Jesús Casillas va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de gemelos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

TrippyTeam

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): En Rafael Bergua va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 5 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sergio Olcoz va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adelardo do Bolo de TrippyTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adelardo do Bolo es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.