Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xupifly Team (1458961) - SEXTO A (1437696) » 75267594: T17/J8/X

Liga 75267594 Información oficial sobre el partido 75267594 en Hattrick

17.06.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / X.3582 (182149)

manchester de tomate Alineación oficial del equipo 'manchester de tomate' en el partido 2 - 2 Aubergine C.F. Alineación oficial del equipo 'Aubergine C.F.' en el partido
0 - 1 Jorge Ogén (30')
0 - 2 Pedro Salvador Escuder (33')
Miguel Santoro (71') 1 - 2
Miguel Santoro (74') 2 - 2
manchester de tomate Alineación oficial del equipo 'manchester de tomate' en el partido 2 - 2 Aubergine C.F. Alineación oficial del equipo 'Aubergine C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
manchester de tomate Alineación oficial del equipo 'manchester de tomate' en el partido 3 - 0 Aubergine C.F. Alineación oficial del equipo 'Aubergine C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

manchester de tomate

Goles Goles

  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 71 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Miguel Santoro, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el manchester a l'empat.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al manchester una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Miguel Santoro, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): manchester va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Alas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Vítor Guarda després que el jugador de manchester li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oriol Belllloch de manchester es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Aubergine C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jorge Ogén va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, Aubergine va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pedro Salvador Escuder, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Miguel Gimeno va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Miguel Gimeno es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Pablo Monteagudo de Aubergine va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pablo Monteagudo de Aubergine per doble groga al minut 65.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 69 de partit, quan un jugador de Aubergine, en Biel Sala, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Eduardo Bardolet de Aubergine es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.