Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SEXTO A (1437696) - Real Meet (1432037) » 75267585: T17/J9/X

Liga 75267585 Información oficial sobre el partido 75267585 en Hattrick

24.06.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / X.3582 (182149)

Aubergine C.F. Alineación oficial del equipo 'Aubergine C.F.' en el partido 2 - 3 athletic beti zurekin Alineación oficial del equipo 'athletic beti zurekin' en el partido
0 - 1 Barreña Quinteiro (17')
0 - 2 Ángel David López (23')
Jorge Ogén (30') 1 - 2
Jorge Ogén (39') 2 - 2
2 - 3 Francisco Quijano (74')
Aubergine C.F. Alineación oficial del equipo 'Aubergine C.F.' en el partido 2 - 3 athletic beti zurekin Alineación oficial del equipo 'athletic beti zurekin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aubergine C.F. Alineación oficial del equipo 'Aubergine C.F.' en el partido 2 - 2 athletic beti zurekin Alineación oficial del equipo 'athletic beti zurekin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 23,2 % 50,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aubergine C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Jorge Ogén de Aubergine va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Juan Miguel Gimeno va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 39 de joc. Jorge Ogén es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Julián Pavia Marques de Aubergine va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Aubergine per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Julián Pavia Marques, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Biel Sala va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aubergine se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Raúl Vidal de Aubergine va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

athletic beti zurekin

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de athletic Barreña Quinteiro va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 136 Minuto 23 (Gol evento especial inexperiencia rival): Sergio Herrero va deixar patent la seva inexperiència al minut 23, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Ángel David López va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a athletic.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): El jugador Francisco Quijano de athletic es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Gerard Francisc quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Hergueta, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): athletic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Francisco Quijano va quedar-se sol davant el porter Luis Hergueta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Quijano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): athletic quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ciro Vila va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Amás de athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Víctor Pérez de athletic va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.