Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xiringuito FC (1372593) - Saltoatletico (1434746) » 75244450: T17/J8/X

Liga 75244450 Información oficial sobre el partido 75244450 en Hattrick

17.06.2006 14:20:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / X.3026 (171353)

TEAM SANTIAGO Alineación oficial del equipo 'TEAM SANTIAGO' en el partido 1 - 0 CESabadell Alineación oficial del equipo 'CESabadell' en el partido
Salvador Ardilla (5') 1 - 0
TEAM SANTIAGO Alineación oficial del equipo 'TEAM SANTIAGO' en el partido 1 - 0 CESabadell Alineación oficial del equipo 'CESabadell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TEAM SANTIAGO Alineación oficial del equipo 'TEAM SANTIAGO' en el partido 1 - 1 CESabadell Alineación oficial del equipo 'CESabadell' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,2 % 34,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAM SANTIAGO

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 5, indicava inequívocament que en Salvador Ardilla va saber trobar la xarxa rival. SANTIAGO desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Passaven 22 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pau Arànega va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Fidel Domínguez de SANTIAGO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Muñoz.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Igon Ruiz Tarríaz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CESabadell

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 1 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Igon Ruiz Tarríaz haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a CESabadell al minut 1.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CESabadell, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Gabriel Villamariz Cid va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Cédric Bayol quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Guillermo Gómez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Loïc Lecarpentier va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.