Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Internationale Boys (1418304) - Los maska (1365439) » 75229329: T17/J4/X

Liga 75229329 Información oficial sobre el partido 75229329 en Hattrick

20.05.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / X.2132 (170459)

la marcha Alineación oficial del equipo 'la marcha' en el partido 4 - 1 F.C Obsesion Alineación oficial del equipo 'F.C Obsesion' en el partido
Abel Sanz (7') 1 - 0
Abel Sanz (12') 2 - 0
Abel Sanz (75') 3 - 0
Abel Sanz (86') 4 - 0
4 - 1 Fernando Ares Fernández (89')
la marcha Alineación oficial del equipo 'la marcha' en el partido 4 - 1 F.C Obsesion Alineación oficial del equipo 'F.C Obsesion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la marcha Alineación oficial del equipo 'la marcha' en el partido 1 - 2 F.C Obsesion Alineación oficial del equipo 'F.C Obsesion' en el partido
Tiene bastante suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la marcha

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el marcha va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Abel Sanz aconseguint el 1 - 0.
  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el marcha va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Abel Sanz aconseguint el 2 - 0.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Abel Sanz va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a marcha.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de marcha al minut 86, que va llançar ajustat al pal en Abel Sanz. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mikel Magdalena que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Cervati.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Age Lecocq, jugador de marcha, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 87. Gaetano Bosisio, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

F.C Obsesion

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de Obsesion no defallien en cap moment. Producte d'això, en Fernando Ares Fernández va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Fernando Ares Fernández quasi redueix la diferència al marcador al minut 15, però una gran estirada d'en Age Lecocq va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 28 en José David Suárez va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Age Lecocq va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Obsesion va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Cándido Brei no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Cimadevilla de Obsesion va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Antonio Aribau no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Francisco Uribe, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.