Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esteaua del vater F.C (1421882) - VILLEGAR SPORT (1369018) » 75222538: T17/J13/X

Liga 75222538 Información oficial sobre el partido 75222538 en Hattrick

22.07.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / X.2579 (170906)

supertorpes Alineación oficial del equipo 'supertorpes' en el partido 4 - 0 Catanas F.C Alineación oficial del equipo 'Catanas F.C' en el partido
Marcos Donadeu (39') 1 - 0
Peter-Thilo Hobersdorfer (67') 2 - 0
Marcos Donadeu (74') 3 - 0
Alejandro Espada (77') 4 - 0
supertorpes Alineación oficial del equipo 'supertorpes' en el partido 4 - 0 Catanas F.C Alineación oficial del equipo 'Catanas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
supertorpes Alineación oficial del equipo 'supertorpes' en el partido 5 - 1 Catanas F.C Alineación oficial del equipo 'Catanas F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

supertorpes

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Marcos Donadeu va donar a supertorpes un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Marcos Donadeu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Peter-Thilo Hobersdorfer va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 67.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de supertorpes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcos Donadeu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Als 77 minuts de joc, els nois de supertorpes van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Alejandro Espada augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 12 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alejandro Espada va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Peter-Thilo Hobersdorfer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de supertorpes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Albert Mateo-Sagasta va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): supertorpes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Peter-Thilo Hobersdorfer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Albert Mateo-Sagasta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Alejandro Espada de supertorpes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peter-Thilo Hobersdorfer de supertorpes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Passats 60 minuts de joc, en Hugo Lloria de supertorpes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Catanas F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40 en Pablo Coll va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Catanas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Heiko Jägersdorf no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ramón Moreno al camp.