Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

benarios (1334482) - Pastores de las almas perdidas CF (1334479) » 75200333: T17/J12/X

Liga 75200333 Información oficial sobre el partido 75200333 en Hattrick

15.07.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / X.1334 (166589)

benarios Alineación oficial del equipo 'benarios' en el partido 3 - 1 furia asesina C.F. Alineación oficial del equipo 'furia asesina C.F.' en el partido
Viðar Valgarðsson (11') 1 - 0
Fernando Salvo (14') 2 - 0
2 - 1 Hugo Belmonte (63')
Maurizio Recchia (71') 3 - 1
benarios Alineación oficial del equipo 'benarios' en el partido 3 - 1 furia asesina C.F. Alineación oficial del equipo 'furia asesina C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
benarios Alineación oficial del equipo 'benarios' en el partido 6 - 0 furia asesina C.F. Alineación oficial del equipo 'furia asesina C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benarios

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Viðar Valgarðsson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de benarios pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fernando Salvo va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de benarios pel centre va donar un gran resultat: el gol de Maurizio Recchia va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Suaso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Álvaro Raduà de benarios va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Francisco Iglesias gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Baltasar Tecgles va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Maurizio Recchia per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Baltasar Tecgles va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Stjepan Skoblar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francisco Iglesias va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Francisco Iglesias una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Baltasar Tecgles va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Teobaldo Posada de benarios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En José Ruiz de benarios va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Teobaldo Posada va prendre el seu rol al minut 38.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): benarios es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Álvaro Raduà no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Maurizio Recchia al camp.

furia asesina C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Hugo Belmonte va marcar al minut 63 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frederic Martínez de asesina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.