Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pamwis (1366231) - Depor C.F. (123293) » 75177260: T17/J13/X

Liga 75177260 Información oficial sobre el partido 75177260 en Hattrick

22.07.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / X.2231 (170558)

Jarrero Alineación oficial del equipo 'Jarrero' en el partido 1 - 1 K Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'K Club de Futbol' en el partido
Benjamín Gallegos (32') 1 - 0
1 - 1 Thomas Heimburg (83')
Jarrero Alineación oficial del equipo 'Jarrero' en el partido 1 - 1 K Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'K Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jarrero Alineación oficial del equipo 'Jarrero' en el partido 2 - 0 K Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'K Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jarrero

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Jarrero contenien la respiració mentre en Benjamín Gallegos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Arximiro Lira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Genís Pomar va sorprendre Eugen Nechita amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Benjamín Gallegos per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eugen Nechita va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcos Martinavarro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Faicán Magallón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Faicán Magallón de Jarrero es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Faicán Magallón es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Era el minut 27 quan després d'una dura entrada, el jugador Daniel Castejón de Jarrero s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

K Club de Futbol

Goles Goles

  • 117 Minuto 83 (Gol evento especial cansancio): En Roosevelt Greenwood semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 83 de partit. En Thomas Heimburg del Futbol s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Alejandro Rosaleñ, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nicodemo Herranz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Futbol puguin veure en Ricardo Labra jugant de nou; ja que al minut 40 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pablo Gallegos el va substituir sense tenir temps d'escalfar.