Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kakabelos (1438294) - Sporting Labadero FC (1370114) » 75153407: T17/J13/X

Liga 75153407 Información oficial sobre el partido 75153407 en Hattrick

22.07.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 13 / X.2716 (171043)

arroz con pollo cf Alineación oficial del equipo 'arroz con pollo cf' en el partido 2 - 3 Grisuela C.F. Alineación oficial del equipo 'Grisuela C.F.' en el partido
Hipolito Valor (56') 1 - 0
1 - 1 Xavier Gil (58')
1 - 2 Raúl Eslava (70')
1 - 3 Halcón Rata (78')
Lucio Pastelero (81') 2 - 3
arroz con pollo cf Alineación oficial del equipo 'arroz con pollo cf' en el partido 2 - 3 Grisuela C.F. Alineación oficial del equipo 'Grisuela C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
arroz con pollo cf Alineación oficial del equipo 'arroz con pollo cf' en el partido 3 - 0 Grisuela C.F. Alineación oficial del equipo 'Grisuela C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arroz con pollo cf

Goles Goles

  • 108 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 56, en Jesús Oliveras la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Hipolito Valor que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 117 Minuto 81 (Gol evento especial cansancio): Un Julián Etxeberría visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del arroz Lucio Pastelero que, sol davant el porter, va deixar el marcador 2 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): arroz va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lucio Pastelero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Roberto Rezzonico va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Reyes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Grisuela C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Grisuela van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 58, quan Xavier Gil va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Grisuela va ser finalitzada des de l'esquerra per Raúl Eslava al minut 70. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, Grisuela va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Halcón Rata.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Grisuela que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miguel Juan Berjillos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Xavier Gil que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Grisuela al minut 52, però el xut de Halcón Rata va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Aguerri de Grisuela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.