Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Escola de Futbol Pinyana (1371705) - Athelit de Bilbao (487817) » 75146466: T17/J3/X

Liga 75146466 Información oficial sobre el partido 75146466 en Hattrick

13.05.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / X.2915 (171242)

F.C.Astarnuo Alineación oficial del equipo 'F.C.Astarnuo' en el partido 0 - 5 fc indeseables Alineación oficial del equipo 'fc indeseables' en el partido
0 - 1 Curro García (5')
0 - 2 Halcón Naranjo de la Cruz (41')
0 - 3 Pánfilo Cotovad (45')
0 - 4 Pánfilo Cotovad (68')
0 - 5 Curro García (72')
F.C.Astarnuo Alineación oficial del equipo 'F.C.Astarnuo' en el partido 0 - 5 fc indeseables Alineación oficial del equipo 'fc indeseables' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F.C.Astarnuo Alineación oficial del equipo 'F.C.Astarnuo' en el partido 0 - 8 fc indeseables Alineación oficial del equipo 'fc indeseables' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Astarnuo

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): F.C.Astarnuo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José María Romero de Torres en un 1 contra 1 amb el porter Markel Perulero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 203 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): F.C.Astarnuo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Salva Belda Pérez-Pedrero va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Ignacio Gancedo de F.C.Astarnuo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xacobo Cimadevila de F.C.Astarnuo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Martinavarro Galarce estava fent un bon partit.

fc indeseables

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): El porter de indeseables va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Curro García va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Halcón Naranjo de la Cruz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 45 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 45, indeseables va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pánfilo Cotovad.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a indeseables augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pánfilo Cotovad es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): indeseables va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Curro García va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pánfilo Cotovad va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pánfilo Cotovad es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gerard Gerpe va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Larrauri.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Passats 74 minuts de joc, en Juan Arobes de indeseables va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.