Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad Jardin F.C.I (1457823) - Mallorquins i catalans (1436110) » 75132410: T17/J9/X

Liga 75132410 Información oficial sobre el partido 75132410 en Hattrick

24.06.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / X.3440 (182007)

Sant Andrew Team Alineación oficial del equipo 'Sant Andrew Team' en el partido 1 - 4 Mallorquins i catalans Alineación oficial del equipo 'Mallorquins i catalans' en el partido
0 - 1 Ismael Giraudier (20')
Pablo Egaña (29') 1 - 1
1 - 2 Lionel Laumonier (47')
1 - 3 Ismael Giraudier (82')
1 - 4 Manolo Cardell (85')
Sant Andrew Team Alineación oficial del equipo 'Sant Andrew Team' en el partido 1 - 4 Mallorquins i catalans Alineación oficial del equipo 'Mallorquins i catalans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sant Andrew Team Alineación oficial del equipo 'Sant Andrew Team' en el partido 2 - 3 Mallorquins i catalans Alineación oficial del equipo 'Mallorquins i catalans' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,0 % 57,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Andrew Team

Goles Goles

  • 114 Minuto 29 (Gol de penalti): Després de 29 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Andrew, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Pablo Egaña de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Martí Pujol va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Andrew se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Diego Vich va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jesús David Gavara. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): Andrew es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Vladimir Jonas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Robert Cochin al camp.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): Andrew va fer una substitució al minut 90. Silvestre Briones va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paco Paterna.

Mallorquins i catalans

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ismael Giraudier va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Lionel Laumonier va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 82 minuts quan Lionel Laumonier va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ismael Giraudier, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 3.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manolo Cardell, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Manolo Cardell, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Vitín Corroto de Mallorquins, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Ángel Subiza després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Carles Creus va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kevin Håkansson.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michel Lacassagne de Mallorquins la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Ismael Giraudier de Mallorquins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ismael Giraudier se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 90 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En José Ángel Subiza maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.