Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calva Loc@! F.C. (1436239) - CD.Garrido (1455024) » 75118923: T17/J8/X

Liga 75118923 Información oficial sobre el partido 75118923 en Hattrick

17.06.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / X.3090 (181657)

NeoiL Team Alineación oficial del equipo 'NeoiL Team' en el partido 2 - 2 The Jabali Kings Alineación oficial del equipo 'The Jabali Kings' en el partido
Cyrille Carel (4') 1 - 0
1 - 1 Frederic Aretio (17')
Benet Costa (51') 2 - 1
2 - 2 Alejandro Coco (90')
NeoiL Team Alineación oficial del equipo 'NeoiL Team' en el partido 2 - 2 The Jabali Kings Alineación oficial del equipo 'The Jabali Kings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NeoiL Team Alineación oficial del equipo 'NeoiL Team' en el partido 1 - 1 The Jabali Kings Alineación oficial del equipo 'The Jabali Kings' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NeoiL Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Cyrille Carel va donar a NeoiL un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Benet Costa va donar a NeoiL un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a NeoiL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jaime Arredondo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Porras va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Porras.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Jaime Arredondo de NeoiL va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alejandro Viota va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): NeoiL es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Moisés Dalí no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Xuventino Chavagasanxoan al camp.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): NeoiL va fer una substitució al minut 88. Juan Francisco Hernández va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miquel Morales.

The Jabali Kings

Goles Goles

  • 136 Minuto 17 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Suso Celanova es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Frederic Aretio per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 17 passava a ser 1 - 1.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alejandro Coco de Jabali es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Coco va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jabali va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Larios Paterna, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cibrán Cayero de Jabali va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bieito Infanzón.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Juan Larios Paterna va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.