Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esport&Casual FC (1455025) - CD.Garrido (1455024) » 75118783: T17/J6/X

Liga 75118783 Información oficial sobre el partido 75118783 en Hattrick

03.06.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / X.3090 (181657)

esasandra Alineación oficial del equipo 'esasandra' en el partido 2 - 0 The Jabali Kings Alineación oficial del equipo 'The Jabali Kings' en el partido
Oscar Mateu Vilaseca (24') 1 - 0
Oscar Mateu Vilaseca (70') 2 - 0
esasandra Alineación oficial del equipo 'esasandra' en el partido 2 - 0 The Jabali Kings Alineación oficial del equipo 'The Jabali Kings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
esasandra Alineación oficial del equipo 'esasandra' en el partido 3 - 1 The Jabali Kings Alineación oficial del equipo 'The Jabali Kings' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esasandra

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Oscar Mateu Vilaseca, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Oscar Mateu Vilaseca es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Oscar Mateu Vilaseca va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Al minut 45 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antoni Tuñón de esasandra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El esasandra ho intentava per la dreta per mitjà de Xosé Zueras, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro Lorón de esasandra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Latorre Civera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Yeste de esasandra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miquel Giner de esasandra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Jabali Kings

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Xosé Zueras va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Mundial Lourenso Prieto quasi aconsegueix empatar per Jabali al minut 44, però Ermegildo Asenjo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frederic Aretio de Jabali amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cibrán Cayero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Koni Weissert de Jabali va abandonar el terreny de joc després de 26 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Carlos Barberà va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): El jugador de Jabali Juan Carlos Barberà va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Daniel Galindo va entrar en el seu lloc.