Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dehesilla FC (1332314) - Conejitos (1332313) » 75042550: T17/J14/X

Liga 75042550 Información oficial sobre el partido 75042550 en Hattrick

29.07.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / X.1063 (166318)

HURRA_TORPEDO Alineación oficial del equipo 'HURRA_TORPEDO' en el partido 1 - 2 Zackilongos Alineación oficial del equipo 'Zackilongos' en el partido
0 - 1 Javier Morante (32')
Enrique Cardozo (41') 1 - 1
1 - 2 Paco Gómez (83')
HURRA_TORPEDO Alineación oficial del equipo 'HURRA_TORPEDO' en el partido 1 - 2 Zackilongos Alineación oficial del equipo 'Zackilongos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HURRA_TORPEDO Alineación oficial del equipo 'HURRA_TORPEDO' en el partido 1 - 2 Zackilongos Alineación oficial del equipo 'Zackilongos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,0 % 60,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HURRA_TORPEDO

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Enric Cruïlles la va rematar Enrique Cardozo amb una magnífica volea que va fer pujar per a HURRA_TORPEDO el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): HURRA_TORPEDO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Tirigall Pinto va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Justo Palacio.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Raposo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HURRA_TORPEDO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Gonzalo Raposo de HURRA_TORPEDO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enric Cruïlles.

Zackilongos

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Javier Morante va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Zackilongos va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 83. Paco Gómez va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Antonio Echenique va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Javier Morante va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 21, i va passar la pilota a Juan Luis Castillejos, però aquest no va encertar a marcar.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Juan Luis Castillejos va marcar al minut 62 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Alfredo Sobrino de Zackilongos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Javier Morante de Zackilongos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Justo Palacio de Zackilongos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Alfredo Sobrino va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.