Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New pollos (1430456) - Los Muyayos (1421312) » 75031074: T17/J9/X

Liga 75031074 Información oficial sobre el partido 75031074 en Hattrick

24.06.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / X.2508 (170835)

danko F.C Alineación oficial del equipo 'danko F.C' en el partido 2 - 1 Granadas Explosion Alineación oficial del equipo 'Granadas Explosion' en el partido
Luis Balmaceda (2') 1 - 0
1 - 1 Arturo de la Lama (85')
Daniel Cassadó (86') 2 - 1
danko F.C Alineación oficial del equipo 'danko F.C' en el partido 2 - 1 Granadas Explosion Alineación oficial del equipo 'Granadas Explosion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
danko F.C Alineación oficial del equipo 'danko F.C' en el partido 2 - 0 Granadas Explosion Alineación oficial del equipo 'Granadas Explosion' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

danko F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Luis Balmaceda, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): danko va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 86 Daniel Cassadó va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 15 quan David Enrique Gómez de danko gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Yarza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 20, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El danko ho intentava per la dreta per mitjà de Ignacio Yarza, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Vicente Pérez Tremps es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Horta.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80 de partit, Ignacio Horta de danko va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 57 (Lesión): Luis Balmaceda no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Xavi Arroyo.

Granadas Explosion

Goles Goles

  • 117 Minuto 85 (Gol evento especial cansancio): Un Daniel Cassadó visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Explosion Arturo de la Lama que, sol davant el porter, va deixar el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Guanarteme Castro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Félix Ahamdanech de Explosion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Félix Ahamdanech se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Nacho Asturias va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Roberto Viota.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): César Azoca va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Explosion es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.