Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Silmar FC (1335008) - sartenillas (119145) » 74996697: T17/J5/X

Liga 74996697 Información oficial sobre el partido 74996697 en Hattrick

27.05.2006 14:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / X.1400 (166655)

Vilanova de Bellpuig C. F. Alineación oficial del equipo 'Vilanova de Bellpuig C. F.' en el partido 2 - 4 SalenseSalas Alineación oficial del equipo 'SalenseSalas' en el partido
0 - 1 Arnau Miravent (35')
0 - 2 Adán Cachafeiro (36')
0 - 3 Ermegildo Espinal (62')
0 - 4 Rafael Fuentes (82')
Mario Degli Esposti (87') 1 - 4
Oscar Callejo (89') 2 - 4
Vilanova de Bellpuig C. F. Alineación oficial del equipo 'Vilanova de Bellpuig C. F.' en el partido 2 - 4 SalenseSalas Alineación oficial del equipo 'SalenseSalas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Vilanova de Bellpuig C. F. Alineación oficial del equipo 'Vilanova de Bellpuig C. F.' en el partido 0 - 7 SalenseSalas Alineación oficial del equipo 'SalenseSalas' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilanova de Bellpuig C. F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Als 87 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Vilanova va acabar amb la pilota als peus de Mario Degli Esposti que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 4.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Vilanova va reduir el marcador al minut 89 a 2 - 4 quan Oscar Callejo va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Anatael Berrocal va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 70 (Ocasión de falta): Vilanova va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 70, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Regueiro de Vilanova la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Iván García Roca de Vilanova va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Enrique Tijeras de Vilanova va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Anatael Berrocal va prendre el seu rol al minut 34.
  • 092 Minuto 90 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Vilanova puguin veure en Miguel Ángel Bustelo jugant de nou; ja que al minut 90 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jonathan López el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

SalenseSalas

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Arnau Miravent va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 107 Minuto 36 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): SalenseSalas, gràcies a les conegudes canonades d'en Adán Cachafeiro, va situar el 0 - 2 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Ermegildo Espinal de SalenseSalas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al 82 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SalenseSalas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rafael Fuentes es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): SalenseSalas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Rafael Fuentes va quedar-se sol davant el porter Carles Puig, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rafael Ubieta va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Cosme Rovira de SalenseSalas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Delmiro Escolano després que el jugador de SalenseSalas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.