Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Manzanares FC (311458) - LegiónEspaña FC (1417476) » 74966548: T17/J6/X

Liga 74966548 Información oficial sobre el partido 74966548 en Hattrick

03.06.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / X.980 (97063)

zegries Alineación oficial del equipo 'zegries' en el partido 1 - 1 Monxito_zgz Alineación oficial del equipo 'Monxito_zgz' en el partido
David Sardina (3') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Nava (70')
zegries Alineación oficial del equipo 'zegries' en el partido 1 - 1 Monxito_zgz Alineación oficial del equipo 'Monxito_zgz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
zegries Alineación oficial del equipo 'zegries' en el partido 0 - 2 Monxito_zgz Alineación oficial del equipo 'Monxito_zgz' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zegries

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El zegries sempre confia amb les genialitats d'en David Sardina; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): Al minut 22, Gorka Rodríguez gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo González Pérez de zegries va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pablo González Pérez se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Monxito_zgz

Goles Goles

  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ignacio Nava per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Luis Jirones haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Monxito_zgz al minut 20.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Monxito_zgz va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carles Ramos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Ignacio Nava al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en César Cuello va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Israel Amatriain de Monxito_zgz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Joaquín García de Monxito_zgz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Carles Ramos de Monxito_zgz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Diego Villaseñor de Monxito_zgz va abandonar el terreny de joc després de 37 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joaquín García va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Fortunato Roura Gómez de Monxito_zgz va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Roiz va prendre el seu rol al minut 81.