Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

realisimo betis balompie (1417093) - Malaquito de Memphis (47741) » 74960231: T17/J14/X

Liga 74960231 Información oficial sobre el partido 74960231 en Hattrick

29.07.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / X.957 (97040)

Barca Mangalia Alineación oficial del equipo 'Barca Mangalia' en el partido 1 - 5 Antifascismo CF Alineación oficial del equipo 'Antifascismo CF' en el partido
0 - 1 Juan Ruiz (6')
0 - 2 Lamberto Meixeiro (7')
0 - 3 Xaime Mon (69')
Alberto Doria (76') 1 - 3
1 - 4 Lamberto Meixeiro (88')
1 - 5 Juan Matilla (89')
Barca Mangalia Alineación oficial del equipo 'Barca Mangalia' en el partido 1 - 5 Antifascismo CF Alineación oficial del equipo 'Antifascismo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barca Mangalia Alineación oficial del equipo 'Barca Mangalia' en el partido 1 - 3 Antifascismo CF Alineación oficial del equipo 'Antifascismo CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,6 % 68,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barca Mangalia

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Mangalia van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Alberto Doria en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Mangalia va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 30 que Mauro Antso no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al 70, Alberto Doria hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mauro Antso. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emili Ramis de Mangalia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Doria de Mangalia es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

Antifascismo CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Juan Ruiz va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 6. 0 - 1 per a Antifascismo.
  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Lamberto Meixeiro va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 7, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Antifascismo, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 136 Minuto 69 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Diego Font s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Xaime Mon, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 3.
  • 117 Minuto 88 (Gol evento especial cansancio): Faustino Sinisterra Pinilla estava destrossat a aquestes alçades de partit. Lamberto Meixeiro se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 4.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Antifascismo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Matilla es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Cardiel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Archibald Jaubert quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iván Delgado, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Alejandro Miras ocupà el lloc d'en Archibald Jaubert al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Antifascismo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.