Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Quatribarrat (118284) - R. Campos (1435421) » 74956135: T17/J4/X

Liga 74956135 Información oficial sobre el partido 74956135 en Hattrick

20.05.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / X.942 (97025)

Leonesteam Alineación oficial del equipo 'Leonesteam' en el partido 3 - 2 Virtual Dance Alineación oficial del equipo 'Virtual Dance' en el partido
0 - 1 Gonzalo Hervás (31')
Jussi Kujansuu (33') 1 - 1
1 - 2 Gonzalo Hervás (43')
Errit Bekooi (53') 2 - 2
Jussi Kujansuu (69') 3 - 2
Leonesteam Alineación oficial del equipo 'Leonesteam' en el partido 3 - 2 Virtual Dance Alineación oficial del equipo 'Virtual Dance' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leonesteam Alineación oficial del equipo 'Leonesteam' en el partido 1 - 0 Virtual Dance Alineación oficial del equipo 'Virtual Dance' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leonesteam

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Errit Bekooi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jussi Kujansuu va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 33.
  • 108 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Néstor Gaspart és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Errit Bekooi perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): El jugador Jussi Kujansuu de Leonesteam, després de 69 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En David Cabrera del Leonesteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miguel Callejo per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mariño Martínez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Loeiz Gendreau una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Mariño Martínez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Miguel Callejo de Leonesteam gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 30 va fer que Jesús Bude de Leonesteam hagués d'abandonar el terreny de joc. Néstor Gaspart va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Miguel Callejo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Leonesteam es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Virtual Dance

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Virtual es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gonzalo Hervás es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gonzalo Hervás de Virtual es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): León Bravo de Virtual, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Virtual van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Eufrasio Almiña va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Reverón de Virtual amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Tortosa de Virtual va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.