Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bunker F.C (1431652) - Mugarra (1416621) » 74942615: T17/J8/X

Liga 74942615 Información oficial sobre el partido 74942615 en Hattrick

17.06.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / X.898 (96981)

Celtic Fiess Alineación oficial del equipo 'Celtic Fiess' en el partido 0 - 2 Mugarra Alineación oficial del equipo 'Mugarra' en el partido
0 - 1 Eloi Igrexas (86')
0 - 2 Óscar Rubiño Martín (89')
Celtic Fiess Alineación oficial del equipo 'Celtic Fiess' en el partido 0 - 2 Mugarra Alineación oficial del equipo 'Mugarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celtic Fiess Alineación oficial del equipo 'Celtic Fiess' en el partido 1 - 1 Mugarra Alineación oficial del equipo 'Mugarra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Fiess

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Celtic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ken Johnsen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rodrigo Delgado.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Sylvain Laigneau va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Celtic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mauro Mulet va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Rodrigo Delgado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Flávio Costa quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Sevillano de Celtic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Flávio Costa de Celtic es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): Celtic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fernando Cardoso no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Cristóvão Beja al camp.

Mugarra

Goles Goles

  • 117 Minuto 86 (Gol evento especial cansancio): Adolfo Riva estava destrossat a aquestes alçades de partit. Eloi Igrexas se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 0 - 1.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Mugarra va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Óscar Rubiño Martín.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): Jorge Antonio Chueca Urzay hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Txema Ocerin havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Óscar Rubiño Martín ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mugarra va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eloi Igrexas va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Txema Ocerin de Mugarra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.