Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arystos CF (1434989) - The Boheme (1434651) » 74941066: T17/J5/X

Liga 74941066 Información oficial sobre el partido 74941066 en Hattrick

27.05.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / X.888 (96971)

C.A Garbo Alineación oficial del equipo 'C.A Garbo' en el partido 1 - 1 Chicharro FC Alineación oficial del equipo 'Chicharro FC' en el partido
0 - 1 Adolfo Javier (78')
Fabio Feijoo (89') 1 - 1
C.A Garbo Alineación oficial del equipo 'C.A Garbo' en el partido 1 - 1 Chicharro FC Alineación oficial del equipo 'Chicharro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.A Garbo Alineación oficial del equipo 'C.A Garbo' en el partido 1 - 1 Chicharro FC Alineación oficial del equipo 'Chicharro FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A Garbo

Goles Goles

  • 110 Minuto 89 (Gol de falta): Fabio Feijoo va aconseguir l'empat per a Garbo mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Passats 31 minuts de joc, en Fabio Feijoo de Garbo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Chicharro FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Passats 78 minuts de partit, Chicharro es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adolfo Javier es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Fernández va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chicharro va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Cuetos va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en David Balsa s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Fabio Massiques de Chicharro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Víctor Cuetos de Chicharro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Joel Muntada, jugador de Chicharro, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 85. Soriano Figueroa, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Soriano Figueroa de Chicharro va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Francisco Coira va entrar en el seu lloc.