Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spanish Ghostbusters FC (1416772) - C.D Correosos (1432424) » 74931220: T17/J3/X

Liga 74931220 Información oficial sobre el partido 74931220 en Hattrick

13.05.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / X.853 (96936)

CVC Alineación oficial del equipo 'CVC' en el partido 2 - 1 el y los niños Alineación oficial del equipo 'el y los niños' en el partido
0 - 1 José María Calera (3')
Julio Fossas (5') 1 - 1
Biagio Interdonato (85') 2 - 1
CVC Alineación oficial del equipo 'CVC' en el partido 2 - 1 el y los niños Alineación oficial del equipo 'el y los niños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CVC Alineación oficial del equipo 'CVC' en el partido 2 - 0 el y los niños Alineación oficial del equipo 'el y los niños' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CVC

Goles Goles

  • 114 Minuto 5 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 5. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Julio Fossas va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els seguidors del CVC contenien la respiració mentre en Biagio Interdonato s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): CVC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Zumalacárregui en un 1 contra 1 amb el porter José Álvaro del Corral, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Biagio Interdonato.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 48 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Roger de Mallén, jugador de CVC, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 48. Abel Sanmartí, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Xavier Fuentes.

el y los niños

Goles Goles

  • 136 Minuto 3 (Gol evento especial inexperiencia rival): Sergio Cabarcos va deixar patent la seva inexperiència al minut 3, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i José María Calera va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 1 per a niños.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de niños, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En José María Calera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Sergi Salvany de niños, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Morete de niños la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Barquero Estevan.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): José María Calera va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de niños estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Després de 64 minuts jugats, Víctor Vide es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Adrián Solans.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a César Bañuelos, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.