Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sagarra fútbol sala (314965) - AMUNIA (1434693) » 74929494: T17/J12/X

Liga 74929494 Información oficial sobre el partido 74929494 en Hattrick

15.07.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / X.849 (96932)

Inter Valladolid Alineación oficial del equipo 'Inter Valladolid' en el partido 1 - 3 Aletico de aqui Alineación oficial del equipo 'Aletico de aqui' en el partido
Carlos Alberto Alvite (4') 1 - 0
1 - 1 Bowman McDiarmid (18')
1 - 2 Emilio de la Huerga (43')
1 - 3 Alessandro Della Corte (79')
Inter Valladolid Alineación oficial del equipo 'Inter Valladolid' en el partido 1 - 3 Aletico de aqui Alineación oficial del equipo 'Aletico de aqui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inter Valladolid Alineación oficial del equipo 'Inter Valladolid' en el partido 1 - 2 Aletico de aqui Alineación oficial del equipo 'Aletico de aqui' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Valladolid

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Jorge Charabias va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Valladolid, Carlos Alberto Alvite, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Noé Belmonte es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Jorge Charabias va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Aletico de aqui

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 18, quan Bowman McDiarmid va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Emilio de la Huerga va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Daniel Muntaner arribés a peus de Alessandro Della Corte, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Aletico el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Daniel Muntaner de Aletico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ignacio Gallegos Alvarado després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ibai Pardo va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Ángel Galilea de Aletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Emilio de la Huerga de Aletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Galilea de Aletico va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".