Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magic Lantern (311811) - La Plata C.F Bombonera (436087) » 74906973: T17/J5/X

Liga 74906973 Información oficial sobre el partido 74906973 en Hattrick

27.05.2006 14:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / X.770 (96853)

Rinconada F.C Alineación oficial del equipo 'Rinconada F.C' en el partido 1 - 1 Caesaraugusta Alineación oficial del equipo 'Caesaraugusta' en el partido
André Ambreixo (13') 1 - 0
1 - 1 Diego Monreal (69')
Rinconada F.C Alineación oficial del equipo 'Rinconada F.C' en el partido 1 - 1 Caesaraugusta Alineación oficial del equipo 'Caesaraugusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rinconada F.C Alineación oficial del equipo 'Rinconada F.C' en el partido 2 - 0 Caesaraugusta Alineación oficial del equipo 'Caesaraugusta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rinconada F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, André Ambreixo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Rinconada es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Guillermo Sánchez es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Rinconada ho intentava per la dreta per mitjà de Guillermo Sánchez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Lluís Piera s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Caesaraugusta

Goles Goles

  • 137 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 69 una excel·lent centrada de Marc Le Gallic va arribar a Diego Monreal, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Luis Víctor Celada sol davant la porteria al minut 22, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Víctor Celada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Víctor Celada de Caesaraugusta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75 del partit, Luis Víctor Celada de l'equip Caesaraugusta, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.